DIENSTEN

Wij bieden individuele ontwikkeltrajecten. Onze werksessies zijn veel intensiever dan één-op-één coaching. We maken met z’n tweeën voor jou (complexe) dynamieken snel inzichtelijk en helpen je die te doorbreken en constructief te maken.

 

Een telefonische intake is voldoende om daarna in een startsessie van 2 uur direct aan de slag te gaan in onze werkruimte in Arnhem. Wij brengen voor jou diepgaand in kaart waar het voor jou over gaat. Wij noemen dit een landschapssessie. Aan het einde van deze sessie hoor je in hoeveel werksessies van twee uur wij voor elkaar krijgen wat jij wilt realiseren.

Je hoort dan ook het vaste bedrag wat je dat gaat kosten. Denk hierbij aan een bedrag tussen € 2.750 en € 5.500 exclusief BTW. Indien gewenst ontvang je hiervoor een schriftelijke offerte.

 

Tijdens jouw traject krijg je van ons persoonlijke support via de app en/of telefonisch; al naar gelang jouw behoefte. Dus geen standaard mails, apps of e-learnings.

 

Het merendeel van onze Coaching Voorbij trajecten worden door de werkgever gefinancierd of door ondernemers als advieskosten opgevoerd. Op verzoek mailen we je onze factsheet Coaching Voorbij.
 

Wij hanteren een non-disclosure; niemand komt via ons te weten dat jij of een van je collega’s bij ons een ontwikkeltraject doet of hebt gedaan.

Coaching Voorbij - Diensten
Coaching Voorbij - Opdrachtgever